Hírek, aktualitások Magunkról Koncertek Táncházak Zenés borkóstolók Színházi ajánlatok Oktatóprogramok Színházzenék Kép-hang Fotóalbum Vendégkönyv Linkek English Francaise
   

Borklub-ajánló

Régi hangszereken előadott népi, városi és középkori bordalok, népénekek a MADÁRDAL zenekar tolmácsolásában.

Szüreti dallamok, bordalok kecskedudán, tekerőn, ütőgardonon, kobzán, furulyákon, töröksípon, dorombon, citerán és még számtalan különleges régi és népi hangszer kíséretében és persze sok-sok énekkel. Változatos egyéni és zenekari produkciók az ínyenc borkóstoló közönség örömének gazdagítására. Az egy-egy bor bemutatása közben felhangzó muzsikát gyakorta dramatikus mozgáselemek is tarkítják. Kérésre a muzsikusok angol, illetve francia nyelven is bemutatják hangszereiket és mondanak kísérőszöveget.
Ha a nézők kedve tartja, szívesen meg is táncoltatják a jelenlévőket. Az előadás választható 2, 3 és 4 személyes változatban is, az igényeknek és lehetőségeknek megfelelően.

Élőzenével kísért borkóstoló

Különleges ajánló a borfesztiválokon és szüreti rendezvényeken sikerrel szereplő Madárdal Zenekar és kiváló szekszárdi borász barátaink, Dúzsi Tamásék részéről.

  • szakszerű, mégis igen élvezetes ismertetővel borokról, borászatról, borkultúráról, bortörténelemről,
  • kecskedudán, tekerőn, ütőgardonon és sok más népi hangszeren előadott és énekelt népi-, és régizenei bordalokkal, szüreti dallamokkal,
  • Szekszárd és hazánk egyik legkiválóbb borászcsaládjának 13 éve díjnyertes és nemzetközi elismerést szerzett vörös-, rozé- és fehérborainak felejthetetlen kóstolójával.

A program választható hat-, illetve nyolcféle borfajta kóstolásával. A műsort gyakorta színesíti Kis Pál István szekszárdi költő poetikus előadása. Időtartama igény szerint lehet másfél órától, ameddig a vendég óhajtja... Borászaink beszélő, zenészeink muzsikás kedve, valamint a borok minősége bármely rendezvény kísérőjeként, és önállóan is megállja a helyét.

Facebook oldalunk:

https://www.facebook.com/MadardalZenekar

Megjelent az Égen megyen egy madár című lemezünk.
Részletek »

Égen megyen egy madár

3000 Ft-os áron kapható a Promontor Print Gyorsnyomdában,
Promontor Udvar Üzletház, 1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 25–29. fsz. 4. Nyitva munkanapokon 10-től 17 óráig. Tel.: 482-0210, e-mail: uzlet@promontorprint.hu

A CD kapható még az adott bolthálózat által szabott árakon:

 

A lemezt tőlünk is megrendelheti, írjon nekünk e-mailt az info@madardal.hu címre!

Megkértük néhány kiváló barátunkat, írjon egy-két gondolatot az Égen megyen egy madár című lemezünkhöz.
Bővebben »

Cikk a Madárdal Zenekarról: http://www.hzo.hu/cikk/egen-megyen-egy-madar